Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Chili de porc Enchilada Verde. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 64. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salsa, sos enchilada, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Încercați Supă Enchilada De Pui Cu Chili Verde, Chili De Porc Verde, și Chili verde cu carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de 4 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați jalapenos și sotati timp de 1 minut. Se amestecă carnea de porc măcinată și se gătește până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Ardei Iute
3
Scoateți carnea de porc rumenită și jalapenos din oală și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În aceeași oală folosită pentru a găti carnea, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, unt și ceapă. Gatiti 2 minute sau pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Se amestecă sarea, chimenul, boiaua, cayenne și piperul negru și se gătește până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ulei De Măsline
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Unt
Chimen
Ceapă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Reduceți căldura la minim.
7
Presară făina peste ceapă și usturoi. Gatiti, amestecand timp de trei minute. Turnați încet sosul enchilada în amestecul de ceapă, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se amestecă în salsa verde și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Apă
9
Întoarceți carnea de porc gătită și jalapenos în oală. Creșteți căldura la mediu și aduceți încet supa la fierbere. Când supa fierbe, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Înainte de servire, scoateți-l de pe foc și amestecați coriandru tocat și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Suc De Lămâie
Ardei Iute
1 Kg Tortillas De Maíz
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Avinyo Cava brut Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.