Chili de fasole neagră cu carne de porc înăbușită Chipotle
Rețeta Chili de fasole neagră cu carne de porc înăbușită Chipotle este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.99 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 470 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de bucăți de avocado, fasole, oregano mexican și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle-Chili De Fasole Neagră, Chipotle Negru Fasole Chili, și Chipotle-Chili De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați praf de chili și chimen măcinat și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen Măcinat
4
Adăugați 16 căni de apă, fasole neagră, oregano uscat și coajă de portocală. Aduceți amestecul la fiert; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și fierbeți până când fasolea neagră începe să devină fragedă, aproximativ ora de la km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Tăiați fundul de porc în mai multe bucăți mari, de mărimea pumnului. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boston Fundul
2
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați carne de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Se amestecă ceapa albă, salsa verde și cilantro. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Can) Canned Salsa Verde
Ceapă Albă
3 Linguri De Ulei Vegetal
1
Se servește cu tortilla caldă de porumb pe lateral. Alternativ, puteți amesteca carnea de porc mărunțită direct în chili și o puteți servi amestecată împreună.