Chili de fasole neagră cu carne de porc înăbușită Chipotle
Rețeta Chili de fasole neagră cu carne de porc înăbușită Chipotle este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.99 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 470 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de bucăți de avocado, fasole, oregano mexican și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle-Chili De Fasole Neagră, Chipotle Negru Fasole Chili, și Chipotle-Chili De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați praf de chili și chimen măcinat și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen Măcinat
4
Adăugați 16 căni de apă, fasole neagră, oregano uscat și coajă de portocală. Aduceți amestecul la fiert; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și fierbeți până când fasolea neagră începe să devină fragedă, aproximativ ora de la km.
Tăiați fundul de porc în mai multe bucăți mari, de mărimea pumnului. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Boston Fundul
2
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați carne de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Se amestecă ceapa albă, salsa verde și cilantro. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Can) Canned Salsa Verde
Ceapă Albă
1 Kg Tortillas De Maíz
1
Se servește cu tortilla caldă de porumb pe lateral. Alternativ, puteți amesteca carnea de porc mărunțită direct în chili și o puteți servi amestecată împreună.