Chili cu șuncă și fasole

Chili cu șuncă și fasole
Chili cu șuncă și fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 321 de calorii, 20 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 32 de fani. Un amestec de ceapă, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Chili cu șuncă și fasole, al 8-lea concurs anual de chili: intrare – Chili vegetarian cu trei fasole + meniu săptămânal, iar pentru Crockpot Chicken and Bean Chili și Chili Cheese Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, fierbeți șunca, ceapa, ardeiul verde și usturoiul în ulei până se înmoaie. Amestecați roșiile, fasolea, sosul picante, sosul de roșii și apă dacă doriți. Se aduce la fierbere. Se amestecă măslinele, bulionul, cimbru, sare și piper. Reduceți focul, fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ornează cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ste Chapelle Special Harvest Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Revista