Chili Condimentat

Chili Condimentat
Chili condimentat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, apă, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Migdale Condimentate Cu Chili, Nuci Pecan Condimentate Cu Chili, și Nuci Condimentate Cu Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Scurgere.
4
Transfer la un 5-qt. aragaz lent. Se amestecă fasolea, sosul de roșii, roșiile, apa și condimentele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
TomateTomate
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Garnisiți cu brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista