Chili con Queso anghinare

Chili con Queso anghinare
Nevoie de un supă fără gluten? Anghinarea Chili con Queso ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, amestec de brânză mexicană, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot), Queso de Chili, și Chili Con Queso Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. de la vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați anghinare într-o cratiță mare; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Invertiți anghinarea pentru a se scurge timp de 10 minute. Cu o lingură de grapefruit, îndepărtați cu grijă centrele fuzzy și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
4
Într-un mic vas sigur pentru microunde, combinați brânza, laptele evaporat și ardeii iute. Acoperiți și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește, amestecând de două ori. Se amestecă cilantro. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista