Chili con Carne
Chili con Carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 707 calorii, 55g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți brânză cheddar grosieră, sare kosher grosieră, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot),
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1/3 de carne de vită; se presara cu sare. Gatiti pana se rumeneste, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați carnea de vită într-un castron mare. Repetați încă 2 ori cu 2 linguri de ulei și carne de vită.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei și ceapă. Saut până la moale, 8 până la 10 minute.
Adăugați usturoi; se amestecă 2 minute.
Adăugați anchos măcinat, chimen, ienibahar, scorțișoară și cuișoare; se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați bere; se amestecă 1 minut, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți carnea de vită și sucurile în oală.
Adăugați roșiile cu suc, 2 căni de apă, oregano și 2 lingurițe de sare grosieră. Aduceți chili la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și fierbeți ușor până când carnea de vită este doar fragedă, 1 3/4 până la 2 ore. Se răcește 1 oră, apoi se răcește descoperit până la rece. Acoperi; se răcește peste noapte.
Lingură de grăsime din chili. Aduceți chili la foc mic la foc mediu. Se amestecă pasta de roșii.
Se presară masa peste; Se amestecă pentru a se amesteca. Fierbeti neacoperit pana se ingroasa si carnea de vita este foarte frageda, amestecand des si adaugand mai multa apa cu 1/4 cani daca este prea groasa, aproximativ 30 de minute.
Împărțiți chili între boluri. Se acoperă cu garnituri și se servește.