Chili Brânză Dip V
Chili brânză Dip V este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 350 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 295 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați chili, cremă de brânză, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare includ 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Brânză De Pui Chili Dip, și Pimento Brânză Dip.
Instrucțiuni
În partea de jos a unui vas de copt rotund de 9 inci, sigur cu microunde, întindeți crema de brânză. Top brânză cremă cu un strat uniform de chili.
Presărați brânză Cheddar peste chili.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la căldură mare 5 minute sau până când brânza sa topit.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.