Chili brânză Dip IV
Chili brânză Dip IV ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 903 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați măsline, chipsuri de tortilla, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați 5-Ingredient Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Cheesy Pui Chili Dip, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu sigur cu microunde, amestecați chili fără fasole, brânză Cheddar, salsa groasă și măsline negre.
Cuptorul cu microunde amestecul la aproximativ 3 minute, până când brânza începe să se topească. Se amestecă amestecul și se întoarce la cuptor cu microunde. Continuați să gătiți în cuptorul cu microunde la intervale de 1 până la 3 minute, până când se amestecă bine și se fierbe.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Campo Viejo Cava brut ros_cretul. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Campo Viejo Cava Brut Rose]()
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.