Chili afumat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă verde, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Queso De Chili Afumat, Chili Simplu De Cârnați Afumați, și Carne De Porc Afumată Chili Verde.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați carnea de vită, carnea de porc și cârnații și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea cu o lingură de lemn, până când carnea se rumeneste și nu rămân bucăți de roz, aproximativ 5 până la 6 minute.2amestecați în ceapă, fenicul, ardei iute, usturoi, pudră de chili, chimen, 1 linguriță de sare, semințe de fenicul, piper cayenne și pastă de roșii și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Pasta De Tomate
Semințe De Fenicul
Legume
Cârnați
Ardei Iute
Fenicul
Usturoi
Chimen
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
3
Adăugați berea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când aroma de bere este gătită, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, roșii, fasole și zahăr.3aduceți chiliul la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Tomate
Ardei Iute
Zahăr
Bere
Sare
4
Serviți chili-ul garnisit cu scallions, smântână și, desigur, un pahar de bere afumată.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.