Chili Afumat

Chili Afumat
Chili afumat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă verde, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Queso De Chili Afumat, Chili Simplu De Cârnați Afumați, și Carne De Porc Afumată Chili Verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați carnea de vită, carnea de porc și cârnații și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea cu o lingură de lemn, până când carnea se rumeneste și nu rămân bucăți de roz, aproximativ 5 până la 6 minute.2amestecați în ceapă, fenicul, ardei iute, usturoi, pudră de chili, chimen, 1 linguriță de sare, semințe de fenicul, piper cayenne și pastă de roșii și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
LegumeLegume
CârnațiCârnați
Ardei IuteArdei Iute
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Adăugați berea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când aroma de bere este gătită, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, roșii, fasole și zahăr.3aduceți chiliul la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
BereBere
SareSare
4
Serviți chili-ul garnisit cu scallions, smântână și, desigur, un pahar de bere afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
BereBere
5
Distribuie Această Rețetă
6
Print
7
E-mail
8
Salva (181)

Ingrediente

624pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObere afumatăbere afumată794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmere afumate și cârnați de pui (aproximativ 1 link), zaruri mediimere afumate și cârnați de pui (aproximativ 1 link), zaruri medii22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole uscată, înmuiată peste noapte în apă și scursăfasole uscată, înmuiată peste noapte în apă și scursă1micibulb de fenicul, zaruri mediibulb de fenicul, zaruri medii1Oreos dublu umplutsemințe întregi de feniculsemințe întregi de fenicul41 litru de lapte integral, la temperatura camereicatei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2Bucăți de caramele Heath Barprăjite și fisticprăjite și fistic340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă0Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline plus 3 până la 4 linguriulei de măsline plus 3 până la 4 linguri2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de porc măcinatăcarne de porc măcinată2Bucăți de caramele Heath Barsare kosher, plus mai mult după cum este necesarsare kosher, plus mai mult după cum este necesar11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyardei iute roșii tocați grosier, cum ar fi ardeii Fresnoardei iute roșii tocați grosier, cum ar fi ardeii Fresno61 litru de lapte integral, la temperatura camereiscallions, numai părți albe și verde deschis, felii subțiriscallions, numai părți albe și verde deschis, felii subțiri8creveți și cu veneSmântână, pentru garniturăSmântână, pentru garnitură11 lingură de oregano uscatPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, zaruri mediiceapă galbenă, zaruri medii

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista