Chiles umplute cu carne tocată: Otros Chiles en Frio

Chiles umplute cu carne tocată: Otros Chiles en Frio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chiles umplute cu carne tocată: Otros Chiles en Frio. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chiles poblano, ulei de măsline, filet de porc măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Chiles Mai Mici De Grăsime (Chiles) Rellenos Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți migdalele în 2 căni de apă timp de 2 minute într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se răcește.
3
Îndepărtați cojile frecând ușor migdalele între degete. Alternativ, puteți înlocui 1/4 cană de migdale întregi deja albite și decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4
Tăiați gros migdalele și stafidele într-un robot de bucătărie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci peste o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Sotati usturoiul si ceapa pana cand ceapa devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați carnea de porc măcinată și carnea de vită și continuați să sotati până când amestecul de carne se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Adăugați roșia și cuișoarele piure și sotati aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați ingredientele rămase, inclusiv migdalele măcinate și stafidele. Continuați să gătiți până când toată umiditatea a fost redusă. Puneți carnea tocată deoparte să se răcească. Umpleți fiecare chile cu 2 linguri de umplutură de carne tocată. Aranjați ardeii iute pe un pat de salată, fie pe farfurii individuale, fie pe un platou mare. Puneți lingura peste ardei iute, asigurându-vă că fiecare este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Carne TocatăCarne Tocată
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
10
Serviți imediat.
11
Fierbeți migdalele în 3 căni de apă timp de 2 minute într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Se scurge și se răcește.
13
Îndepărtați cojile frecând ușor migdalele între degete. Alternativ, puteți înlocui 1/4 cană de migdale întregi deja albite și decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
14
Puneți migdalele și caperele într-un robot de bucătărie și macinați-le într-o pastă fină. Adăugați încet ulei și procesați până când amestecul atinge o consistență asemănătoare pesto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Se toarnă într-un bol de amestecare și se amestecă rapid vinul sau oțetul și sarea. Puneți lingura peste ardei iute, asigurându-vă că fiecare este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista