Chiles Rellenos Made Easy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.52 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de salsa verde, ceapă, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Easy Chiles Rellenos, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă roșiile tocate, salsa verde și 1/4 linguriță sare; gatiti 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Tomate
Ceapă
Sare
4
Puneți amestecul de roșii într-un robot de bucătărie; adăugați coriandru. Procesați amestecul până la neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Așezați poblanos pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe la 3 inci de la căldură 8 minute sau până se înnegrește și se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
6
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
7
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
8
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile; aruncați semințele, lăsând tulpinile intacte. Lingură 1/4 cană brânză Jack și 1 1/2 lingurițe brânză de capră în cavitatea fiecărui chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Monterey Jack Cheese
Ardei Iute
Semințe
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Bateți ușor gălbenușurile de ou într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Așezați albușurile într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți gălbenușurile în albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Combinați făina și piperul negru într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
13
Așezați făina de porumb într-un alt vas puțin adânc. Dragați poblanos în amestec de făină și înmuiați în amestec de ouă. Dragă în făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Piper Poblano
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare până când este fierbinte; reduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați poblanos acoperit în ulei; gătiți 6 minute sau până când sunt crocante, întorcându-vă pentru a găti pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Ulei De Gătit
16
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când brânza se topește.