Chiles Rellenos Puffs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Chilies Rellenos Puffs. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 113 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, făină de aur, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.* Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și untul la foc mare până la fierbere completă.
Se amestecă făina, făina de porumb și sarea până când amestecul formează un aluat și toate bucățile au dispărut. Se amestecă treptat ouăle bătute până se omogenizează bine. Se amestecă atât brânzeturile, cât și ardeii iute. Lingurați aluatul uniform în căni de briose, umplând fiecare 3/4 plin.
Coaceți 25 până la 29 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 2 minute; scoateți din cupele de briose.