Chiles Rellenos Pie

Chiles Rellenos Pie
Chiles Rellenos Pie necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 437 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, brânză Monterey jack, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului. Prăjiți ardeii iute sub broiler pe foaia de prăjituri până când pielea este maro și carbonizată pe toate părțile. Răciți până când puteți atinge ardeii, apoi îndepărtați pielea. Faceți o fantă pe o parte a ardeiului și îndepărtați tulpina și semințele. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Ardei IuteArdei Iute
Cookie-uriCookie-uri
PiperPiper
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Căptușiți fundul unui vas de copt pătrat de 11 inci cu ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Strat Monterey Jack brânză și brânză Cheddar uniform peste ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Ardei IuteArdei Iute
4
Întindeți puiul gătit peste brânză. Într-un castron mediu, folosind un tel de sârmă, amestecați făina cu o cantitate mică de lapte evaporat până formează o pastă netedă, apoi amestecați laptele rămas și smântâna. Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Pui FiertPui Fiert
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când centrul plăcintei devine ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți salsa deasupra și coaceți timp de 15 minute. Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Poema Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
Aromele vibrante de piersici coapte, pere și pâine prăjită cu un indiciu de condiment umple nasul. Palatul este uscat, cu o textură bogată, cremoasă. Straturile de aromă includ coaja de portocală și condimentul care persistă printr-un finisaj elegant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista