Chile și brânză Empanaditas
Chile și brânză Empanaditas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 37 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 266 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei iute vechi, ou, cruste de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne De Vită Empanaditas, Tunan Empanaditas, și Empanaditas y pastelitos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mic, amestecați brânza și ardeii iute.
Cu tăietor rotund de 3 1/4 inch, tăiați fiecare crustă de plăcintă în 8 runde. Puneți amestecul de brânză uniform pe jumătate din fiecare rundă de aluat.
Perie marginea crusta runde cu ou bătut. Îndoiți rundele de crustă în jumătate; apăsați marginile cu furculița pentru a sigila.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Tăiați fanta mică în partea de sus a fiecăruia.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Serviți empanaditas calde cu salsa.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.