Chile verde la grătar-fripturi de ardei umplute învelite în slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de ardei umplute cu Chile la grătar, învelite în slănină. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 504 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 5.59 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 16 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, sos worcestershire, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Ardei Jalapi Umpluți Cu Bacon Și Ardei Grași, Hot Dog Umplute Cu Șuncă La Grătar, și Bacon înfășurat ardei roșu prăjit și brânză de capră pui umplute cu burniță Balsamic și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fripturile pe orizontală pentru a crea un buzunar, dar nu tăiați până la capăt friptura.
Plasați un chile verde în fiecare dintre buzunare. Înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecărei fripturi în aceeași direcție cu buzunarul și fixați-o cu o scobitoare.
Înfășurați boabele de piper într-un prosop de bucătărie și cu un pounder de carne sau un sucitor lăsați ușor boabele de piper până când sunt zdrobite grosier. Apăsați boabele de piper zdrobite în părțile laterale ale fiecărei fripturi.
Așezați fripturile într-o tigaie nemetalică.
Pentru a face marinada: combinați sosul habanero, Worcestershire, sosul de soia, oțetul și praful de usturoi într-un bol.
Se toarnă marinata peste carne și se marinează la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Preîncălziți grătarul și aduceți fripturile la temperatura camerei înainte de a le pune pe grătar. Grătați fripturile la foc mediu timp de aproximativ 12 până la 16 minute pentru mediu-rare sau până când temperatura internă atinge 150 de grade F.
Așezați fripturile pe farfurii individuale și serviți.