Chile verde la grătar-fripturi de ardei umplute învelite în slănină

Chile verde la grătar-fripturi de ardei umplute învelite în slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de ardei umplute cu Chile la grătar, învelite în slănină. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 504 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 5.59 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 16 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, sos worcestershire, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Ardei Jalapi Umpluți Cu Bacon Și Ardei Grași, Hot Dog Umplute Cu Șuncă La Grătar, și Bacon înfășurat ardei roșu prăjit și brânză de capră pui umplute cu burniță Balsamic și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați fripturile pe orizontală pentru a crea un buzunar, dar nu tăiați până la capăt friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2
Plasați un chile verde în fiecare dintre buzunare. Înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecărei fripturi în aceeași direcție cu buzunarul și fixați-o cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Înfășurați boabele de piper într-un prosop de bucătărie și cu un pounder de carne sau un sucitor lăsați ușor boabele de piper până când sunt zdrobite grosier. Apăsați boabele de piper zdrobite în părțile laterale ale fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Așezați fripturile într-o tigaie nemetalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a face marinada: combinați sosul habanero, Worcestershire, sosul de soia, oțetul și praful de usturoi într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HabaneroSos Habanero
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă marinata peste carne și se marinează la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Preîncălziți grătarul și aduceți fripturile la temperatura camerei înainte de a le pune pe grătar. Grătați fripturile la foc mediu timp de aproximativ 12 până la 16 minute pentru mediu-rare sau până când temperatura internă atinge 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați fripturile pe farfurii individuale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 16 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista