Chile rellenos la cuptor cu porumb și cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chile rellenos coapte cu porumb și Creman. Această rețetă servește 4. O porție conține 471 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 903 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman), Chile Rellenos, și Chile Rellenos Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 375.
Între timp, dacă aveți o sobă cu gaz, transformați căldura la mare pe unul dintre arzătoare și setați cât mai multe dintre poblanos pe grătar. Gătiți, răsturnând și mișcând ardeii iute adesea cu o pereche de clești, până când se înnegrește pe toate părțile. Dacă nu aveți o sobă cu gaz, porniți broiler la mare.
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu și așezați sub broiler. Gătiti, răsturnând ocazional cu o pereche de clești, până când se înnegrește pe toate părțile.
Când ardeii iute sunt înnegriți, transferați într-o pungă de plastic și sigilați.
Lăsați-le să se aburească cel puțin cinci minute. Când ați terminat, îndepărtați pielea înnegrită.
Tăiați o fantă pe partea laterală a fiecăruia, începând de sub tulpină și continuând până la vârf. Îndepărtați cu grijă semințele, având grijă să nu rupeți chile.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați sâmburii de pe știuleții de porumb.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ doua minute.
Se adaugă porumbul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand porumbul devine maro auriu, aproximativ cinci minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Umpleți cu grijă fiecare chile cu un strat de ceașcă de amestec de porumb sotat, ceașcă de brânză mărunțită și 1 lingură de cremă. În cele din urmă, adăugați o lingură de brânză de 1 M. deasupra fiecărei fante. Când este umplut, așezați fiecare fantă de chile cu fața în sus pe un vas de copt.
Transferați vasul de copt în raftul mijlociu superior din cuptor și gătiți timp de zece minute. Porniți broilerul la mare și gătiți până când brânza se rumeneste, aproximativ cinci minute.