Chile-Friptură Cu Umeraș Glazurat

Chile-glazurate cuier friptură ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 518 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute guajillo, oțet de cidru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri cu friptură cu Chili-Lime Mayo, Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, și Friptură Cu Umeraș Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți ardeii iute cu apă și cuptorul cu microunde la putere mare până se înmoaie, 5 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Transferați ardeii iute și 1/2 cană din lichidul de înmuiere într-un blender.
Adăugați usturoiul, oregano și 4 linguri de ulei de canola; piure până se omogenizează. Se strecoară piureul și se condimentează cu sare și piper.
Condimentați fripturile cu sare și piper și frecați cu jumătate din piureul de chile.
Transferați fripturile într-o pungă de plastic resigilabilă și dați-le la frigider peste noapte.
Într-o cratiță medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați piureul de chile rămas și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați zahărul brun și oțetul și fierbeți timp de 3 minute. Condimentează glazura cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Ungeți fripturile cu ulei și grătiți la foc moderat până la mediu-rar, 12 minute; periați cu 3 linguri de glazură în ultimele 2 minute.
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia 1/2 inch grosime.
Serviți fripturile cu glazura de chile rămasă.