Chile Cu Față Deschisă-Quesadillas De Brânză

Chile Cu Față Deschisă-Quesadillas De Brânză
Open-Faced Chile-brânză Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână sos adobo, brânză monterey jack, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Chile Cu Fața Deschisă-Quesadillas Cu Brânză, Quesadillas Crocante Cu Față Deschisă, și Quesadillas Crocante Cu Față Deschisă.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor tortilele cu ulei de măsline; înțepați fiecare tortilla de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2
Așezați tortilla pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când se rumenesc ușor și se umflă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați tortilele să se răcească înainte de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
5
Combinați brânza și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Presărați amestecul de brânză uniform peste tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BrânzăBrânză
7
Coaceți la 400 timp de 6 până la 8 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare tortilla în 6 pene; aranjați pene pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista