Chile Cu Fața Deschisă-Quesadillas Cu Brânză

Open-Face Chile-brânză Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 472 calorii, 15g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați măsline, la 2 ardei iute chipotle în sos adobo, tortilla veche de făină el și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cu brânză de căpșuni cu față deschisă, Deschide Fata NY Benzi Philly Brânză Fripturi, și Pâine Prăjită Cu Brânză Vegetală Cu Față Deschisă Cu Vinetă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați tortilla pe 2 foi mari de prăjituri.
Ungeți ușor tortilele cu ulei; înțepați tortilele de mai multe ori cu furculița.
Coaceți 6 minute sau până când se rumenesc ușor și se umflă. Mișto.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase.
Presărați amestecul de brânză uniform peste tortilla.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați fiecare tortilla în 6 pene; serviți cald.