Chile-creveți de var cu cremă Chipotle Dip

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați creveții Chile-Lime cu cremă Chipotle Dip. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 53 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chipotle chile în sos adobo, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, Pansament Cremos De Var-Chile, și Chile Verde Sopes cu maioneză Chipotle, creveți și salată de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 1 var pentru garnitură. Radeți 1 linguriță de coajă din alt var.
Tăiați varul în jumătate; stoarceți suficient suc pentru a măsura 2 linguri. Puneți coaja și sucul deoparte.
Fluture fiecare creveți tăind de-a lungul curbei exterioare prin partea cea mai fleshiest timp de aproximativ 1 1/2 inci, tăind aproape la curba interioară. Creveții ar trebui să se deschidă.
Într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați ulei, usturoi, fulgi de ardei, suc de lămâie și coajă de tei rasă. Se agită ușor pentru a se amesteca.
Adăugați creveți. Pungă de etanșare; rotiți pentru a acoperi toți creveții. Dați la frigider 30 până la 60 de minute pentru a marina.
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul de miere, chipotle chile și sosul adobo. Capac; la frigider până la servire.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Scoateți creveții din marinată; așezați în tava de copt de 15x10x1 inch. Deschideți fiecare creveți, aranjând în tigaie, astfel încât porțiunea tăiată să fie pe tigaie cu coada înfiptă. Aruncați marinada.
Coaceți 5 până la 7 minute, rearanjând creveții la jumătatea timpului de coacere, până când creveții sunt roz.
Așezați pe platoul de servire; se presara cu coriandru. Lingura se înmoaie în castron.
Tăiați varul rezervat în pene.
Serviți creveții cu baie. Păstrați creveții rămași și înmuiați-i în frigider.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.