Chile-Creveți Cu Usturoi
Chile-creveții cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 363 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Chile-creveți cu usturoi, Creveți Prăjiți Cu Usturoi Cu Ulei De Chile Roșu, și Creveți De Usturoi Thailandezi La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Presărați sare și piper negru uniform peste creveți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați creveți, ardei roșu, usturoi și frunze de dafin în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Adăugați vin și lămâie în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc. Aruncați frunza de dafin și lămâia.
Adăugați pătrunjelul și untul, amestecând până se topește untul.
Serviți creveți și sos peste orez.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.