Chile Con Queso Dip
Chile con Queso Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, conserve de roșii, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chile Con Queso, și Chile Con Queso Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile și roșiile cu ardei iute într-un colizor peste un bol, rezervând 1/3 cană lichid; puneți roșiile și lichidul rezervat deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 4 minute.
Adăugați cremă de brânză; gatiti pana se topeste branza, amestecand constant.
Adăugați roșiile, lichidul rezervat și pudra de chili; aduceți la fierbere.
Adăugați brânză procesată; reduceți focul și fierbeți 3 minute sau până când brânza se topește, amestecând constant.
Garnisiți cu cilantro, dacă doriți.
Se servește cald cu chipsuri de tortilla coapte.