Chile-Caju De Tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caju Chile-Lime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $3.15 pe portie. O porție conține 838 calorii, 24g de proteine, și 69G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, unt, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma caju crud, puteți urma acest fel principal cu Tartă cu cremă de banane, nucă de cocos și caju ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Chile-caju de tei, Caju De Ardei Iute, și Pilaf de orez cu tei și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați 4 căni de caju crud, 15 chile uscate de arcrbol, 10 frunze de tei kaffir (opțional) tăiate în felii de 1/4", 2 linguri de unt topit nesărat, 2 linguri de ulei vegetal, 1 lingură de sare kosher și 1 1/2 lingurițe de ardei iute măcinat într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Spreadnut amestec într-un strat uniform peo foaie de copt cu margini mari.Prăjiți, amestecând ocazional, până lacashews sunt prăjite uniform șiparfumat, aproximativ 20 de minute.
Amestecul Letnut se răcește completfoaie pe un suport de sârmă.
Transferați nucile într-un castron mare și aruncați cu2 linguri coajă de tei rasă fin,asigurându-vă că distribuiți uniformcondimente și coajă. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.