Chile-Caju De Tei

Chile-Caju De Tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caju Chile-Lime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $3.15 pe portie. O porție conține 838 calorii, 24g de proteine, și 69G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, unt, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma caju crud, puteți urma acest fel principal cu Tartă cu cremă de banane, nucă de cocos și caju ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Chile-caju de tei, Caju De Ardei Iute, și Pilaf de orez cu tei și caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 4 căni de caju crud, 15 chile uscate de arcrbol, 10 frunze de tei kaffir (opțional) tăiate în felii de 1/4", 2 linguri de unt topit nesărat, 2 linguri de ulei vegetal, 1 lingură de sare kosher și 1 1/2 lingurițe de ardei iute măcinat într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Sare KosherSare Kosher
Caju CrudCaju Crud
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Spreadnut amestec într-un strat uniform peo foaie de copt cu margini mari.Prăjiți, amestecând ocazional, până lacashews sunt prăjite uniform șiparfumat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Amestecul Letnut se răcește completfoaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Transferați nucile într-un castron mare și aruncați cu2 linguri coajă de tei rasă fin,asigurându-vă că distribuiți uniformcondimente și coajă. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Var Fin RasăCoaja De Var Fin Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellroig Cava Brut. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista