Chile Autentic Uscat-Sos Pepito Enchilada

Chile Autentic Uscat-Sos Pepito Enchilada
Sosul autentic Chile-Pepito Enchilada uscat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de roșii Rome, ardei iute ancho, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Încercați Cel Mai Bun Sos Autentic Enchilada, Cum se face sos autentic Enchilada, și [Mai Ales] Sos Autentic Mexican Enchilada pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere și lăsați-o deoparte. Clătiți și uscați ardeii iute ancho, apoi rupeți tulpinile și miezurile și deschideți ardeii iute. Răsturnați semințele și venele, lăsând carnea intactă. Rupeți ardeii iute în bucăți de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Așezați bucățile de ancho, ceapa și usturoiul într-o tigaie uscată din fontă la foc mediu-mare și prăjiți, amestecând continuu, până când ardeii iute sunt parfumați și prezintă pete rumenite, aproximativ 5 minute. Într-o tigaie mică separată la foc mediu, prăjiți chimenul măcinat până când este parfumat, 30 de secunde până la 1 minut. Urmăriți cu atenție, chimenul va arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă chimenul prăjit în tigaie cu amestecul de ancho; se toarnă apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când ardeii ancho sunt rehidratați și umezi și amestecul este redus, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare, sirop de agave și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 15 minute.
6
Turnați amestecul de ancho într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Opriți blenderul după aproximativ 30 de secunde și adăugați ardeii chile de arbol, semințele de dovleac, oregano și roșiile roma. Puree în loturi, dacă este necesar, până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Tomate RomaTomate Roma
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți sosul amestecat în tigaia din fontă, aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Gatiti, amestecand des, inca aproximativ 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Avinyo Cava brut Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista