Chile-Aripi Frecate

Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 hor d ' oeuvre? Aripile frecate de Chile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 307 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 9. Un amestec de ulei vegetal, aripi de pui, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chile-mușchi frecat și nachos Chile Verde, BBQ uscat-frecat Aripi De Pui Video, și Chile-Turcia Frecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și ușor ulei.
Amestecați pudra de chile, chimenul, coriandrul, cuișoarele, 2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper într-un bol mare.
Adăugați aripile și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți aripile, distanțate, pe foile de copt pregătite.
Coaceți, întorcându-vă o dată, până se rumenesc și crocante, aproximativ 40 de minute.
Pudra Ancho chile le oferă acestora o lovitură ușor fumurie; iubitorii serioși de aripi vor dori să intensifice căldura.
Puneți 2 jalapeno, 1/2 cană coriandru, 1/4 linguriță cayenne, sucul de 1 tei și 1 1/2 linguri ulei vegetal într-un robot de bucătărie și tocați fin. Aruncați cu aripile; marinați 2 ore.
Îndepărtați marinada și frecați și coaceți conform instrucțiunilor, omițând ardeiul negru.
Marinați aripile în amestecul de jalapeno (vezi mai sus), apoi frecați și coaceți conform instrucțiunilor. Cu aproximativ 5 minute înainte de a termina coacerea, periați cu un amestec de 3 linguri fiecare miere și sos Sriracha (sos fierbinte de chili asiatic).
Fotografie realizată de Charles Masters
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.