Chilaquiles în sos de ardei iute mulato

Chilaquiles în sos de ardei iute mulato
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Chilaquiles în sos de ardei iute mulato. O porție conține 595 calorii, 43G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară, piept de pui, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Chilaquiles în sos Chipotle, Chilaquiles în sos verde, și Chilaquiles de fasole neagră și porumb cu roșii prăjite și sos Chipotle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mic. Prăjiți semințele, usturoiul și ceapa pentru câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți tulpinile din ardei iute și adăugați încă 250 ml de apă în lichidul de înmuiere. Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați ardeii iute și lichidul cu amestecul de ceapă, scorțișoară, cuișoare și pâinea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul rămas într-un mediu mediutigaie de mărime și încălziți sosul, amestecând non-stop până când este gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Încălziți grătarul în timp ce acoperiți chipsurile de tortilla și puiul mărunțit într-un vas rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se toarnă peste sos și se împrăștie brânza. Grătiți până când brânza s-a topit și serviți cu smântână acrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista