Chilaquiles în sos de ardei iute mulato

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Chilaquiles în sos de ardei iute mulato. O porție conține 595 calorii, 43G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară, piept de pui, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Chilaquiles în sos Chipotle, Chilaquiles în sos verde, și Chilaquiles de fasole neagră și porumb cu roșii prăjite și sos Chipotle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mic. Prăjiți semințele, usturoiul și ceapa pentru câteva minute.
Scoateți tulpinile din ardei iute și adăugați încă 250 ml de apă în lichidul de înmuiere. Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați ardeii iute și lichidul cu amestecul de ceapă, scorțișoară, cuișoare și pâinea până se omogenizează.
Încălziți uleiul rămas într-un mediu mediutigaie de mărime și încălziți sosul, amestecând non-stop până când este gros și lucios.
Încălziți grătarul în timp ce acoperiți chipsurile de tortilla și puiul mărunțit într-un vas rezistent la cuptor.
Se toarnă peste sos și se împrăștie brânza. Grătiți până când brânza s-a topit și serviți cu smântână acrită.