Chilaquiles Verdes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chilaquiles Verdes. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 377 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză feta ușoară, coriandru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Chilaquiles Verdes, Etichetă: Chilaquiles Verdes, și Chilaquiles Verdes cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți tomatillos, chile, ceapa și usturoiul într-o oală medie și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt moi și tomatillos devin verde pal, 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Transferați cu grijă legumele fierte, împreună cu apa de gătit, într-un blender. Puree pentru câteva secunde pentru a se amesteca; asigurați-vă că țineți apăsat capacul cu un prosop de bucătărie pentru siguranță.
Adăugați 1/2 frunză de dafin, oregano, cimbru, sare și bulion. Continuați să faceți piure până se omogenizează. Ar trebui să aveți aproximativ 1 litru de salsa verde.
Puneți o oală largă sau o tigaie la foc mediu-mare și acoperiți cu uleiul de porumb. Când uleiul este tulbure, se toarnă salsa verde; va bula puțin. Reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, 10 până la 15 minute. Acoperiți, reduceți căldura la foarte scăzut și păstrați-vă cald în timp ce terminați chipsurile.
Se toarnă uleiul vegetal într-o oală cu fund greu sau într-o friteuză de blat la o adâncime de aproximativ 2 inci și se încălzește la 375 km f la foc mediu-mare. Stivați tortilele și ventilați-le cu degetul mare pentru a le separa.
Tăiați tortilele în 8 pene ca o plăcintă.
Lucrând în loturi, prăjiți chipsurile de tortilla, întorcându-le cu un skimmer sau o lingură cu fante, astfel încât să nu se lipească, până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți chipsurile într–o tavă de copt căptușită cu un prosop de hârtie sau într-o pungă de hârtie maro pentru a se scurge și a se răci. (
Lăsați uleiul să revină la temperatura corespunzătoare între loturi.)
Pentru a termina chilaquiles, descoperiți salsa verde și ridicați focul la mediu. Tocmai când începe să buleze, amestecați ouăle bătute. Gatiti si amestecati aproximativ 5 secunde, pana cand penele de ou in sos, ingrosandu-l si legandu-l. Adăugați imediat chipsurile, aruncând ușor până când au absorbit suficient sos pentru a deveni moi. Aveți grijă să nu rupeți jetoanele.
Presărați brânza Jack deasupra și lăsați-o să se topească.
Împărțiți chilaquile între 4 farfurii.
Presărați cu queso fresco, ceapă tocată și coriandru.
Se ornează cu crema fresca și se servește imediat.
Din cartea originală de bucate Farmers Market din L. A.: întâlnește-mă la 3rd și Fairfax de Joanne Cianciulli. Copyright 2009 de către A. F. Gilmore Company. Publicat de Chronicle Books LLC.