Chilaquiles de cartofi dulci cu salsa Roja la grătar

Chilaquiles de cartofi dulci cu salsa Roja la grătar
Rețeta Chilaquiles de cartofi dulci cu salsa Rojan la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 10. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână sare, ardei iute jalape, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salsa Roja, Salsa Roja, și Salsa Roja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați o ceapă în fâșii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Se combină cu oțetul într-un castron și se lasă deoparte. Se toacă cealaltă ceapă grosier și se lasă deoparte. Într-un bol de amestecare, bateți smântâna și laptele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OțetOțet
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Într-o tigaie mare, turnați suficient ulei vegetal pentru a veni cu 1/4 inch pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți uleiul la foc mediu până când fumați ușor. Prăjiți tortilele, 1 sau 2 la un moment dat (sau câte se vor potrivi în tigaie), doar până când sunt crocante, aproximativ 1 minut. (Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei pentru ultimele tortilla.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Așezați stocul într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați tomatillos și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute; scurgeți, rezervând stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
StocStoc
8
Așezați tomatillos, jalape arkulos, ceapa tocată, usturoiul și coriandrul într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți scurtarea legumelor până la fumat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă amestecul de tomatillo și se amestecă constant timp de aproximativ 5 minute, până se îngroașă și se întunecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
11
Adăugați stocul rezervat și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 8 până la 10 minute; sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Adăugați cartoful dulce într-o cratiță cu apă sărată clocotită și blanch timp de 3 minute, sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Scurgeți și reîmprospătați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu 3 tortilla; se vor suprapune ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
15
Se toarnă un sfert din sosul tomatillo deasupra și se toarnă un sfert din amestecul de smântână-lapte deasupra sosului. Se acoperă cu un sfert din brânză și se pune o treime din poblanos și cartofi dulci peste brânză. Repetați acest proces cu tortilele rămase, sosul, amestecul de smântână și brânza: stratul superior nu va avea poblanos sau cartof dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
SmântânăSmântână
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Piper PoblanoPiper Poblano
BrânzăBrânză
SosSos
LapteLapte
16
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 30 de minute, sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Scoateți și acoperiți cu ceapa marinată scursă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
18
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
19
Vegetarian sud-vestic de Stephan Pyles
20
Clarkson N. Olar

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista