Chifteluță Ușoară Minestrone

Chifteluță Ușoară Minestrone
Ușor Meatball Minestrone ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Meatball Minestrone, Wintery Meatball Minestrone, și Supă Italiană De Carne De Curcan Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați primele nouă ingrediente. Aduceți la fierbere; adăugați spaghete. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când spaghetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați chiftelele și roșiile;încălziți. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista