Chifteluțe încinse cu sos de afine

Chiftele încinse cu sos de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 680 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, carne de vită măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Aragaz Lent Chiftele De Afine, Chiftele De Chili Cu Afine Cu Aragaz Lent, și Chiftele De Grătar Cu Afine Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Începeți prin pregătirea chiftelelor.
Scoateți crustele din pâine și înmuiați-le în lapte.
Într-un castron mare de amestecare combinați carnea de vită, carnea de vită și carnea de porc. Stoarceți excesul de lapte și adăugați pâine, ceapă, usturoi, cimbru și ou. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine pentru a se combina. Faceți bile mici de dimensiuni de minge de golf. Setați un vas de prăjire pe bază de greu la foc mediu-mare.
Adăugați un număr de 3 de ulei de măsline și chiftele maro. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute asigurandu-va ca chiftelele se rumenesc uniform peste tot. Întoarceți căldura la mare și adăugați vin roșu și carne de vită. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă tava cu folie de aluminiu și se coace în cuptor timp de 45 de minute ungand chiftelutele la fiecare 20 de minute. Dacă tot lichidul se evaporă, adăugați mai mult stoc de carne de vită pe măsură ce mergeți. Când ați terminat, scoateți chiftelele și puneți-le deoparte. Puneți tigaia cu lichidul de fiert pe blatul aragazului la foc mediu, adăugați miere, muștar, semințe de caras și reduceți până la gros și siropos. Terminați cu creme fraiche și condimentați cu sare și mult piper negru proaspăt măcinat.
Puneți afine cu suc de portocale într - o cratiță mică și fierbeți până când sosul este pulpos și gros-aproximativ 10 minute. Pentru un aperitiv, serviți chiftelele frigărui pe scobitori cu sos de afine pe lateral.