Chifteluțe cu sos de duminică, Ricotta bătută și salată de roșii Cherry

Chifteluțe cu sos de duminică, Ricotta bătută și salată de roșii Cherry
Chiftele cu sos de duminică, Ricottan biciuit și salată de roșii Cherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2302 calorii, 113g de proteine, și 176g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Chiftele tradiționale italiene cu sos de duminică, Salată de roșii Cherry prăjite și paste Ricotta, și Pizza cu roșii de moștenire cu ricotta Pesto bătută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați feliile de pâine în lapte până când sunt complet moi. Într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați uleiul de măsline, ceapa și usturoiul și sotati până la translucid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Într-un castron mare, combinați carnea măcinată cu condimentele uscate, parmezanul, ceapa gătită, ouăle, sarea și amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă cu mâinile până se combină bine. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
4
Scoateți amestecul de carne răcit din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Rotiți amestecul în 12 chifteluțe mari. Într-o tigaie mare, adăugați aproximativ 1/2 inch de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Prăjiți chiftelele până se rumenesc pe toate părțile. Gătiți-le în loturi, dacă nu se potrivesc toate în tigaie simultan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-o oală mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă banana, fulgii de ardei roșu și roșiile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(carton Bloc)(carton Bloc)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați chiftelele, reduceți focul și fierbeți sosul până se îngroașă și chiftelele sunt fierte, aproximativ 1 oră. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Puneți capetele de usturoi pe un pătrat mare de folie, tăiați cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Stropiți-le cu ulei de măsline și înfășurați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
12
Puneți pachetul pe o foaie de copt și prăjiți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Scoateți usturoiul din folie și lăsați-l să se răcească. Strângeți usturoiul din capete într-un castron mic. Se amestecă untul înmuiat, sarea și pătrunjelul și se amestecă bine. Răspândiți Generos amestecul de unt pe fiecare jumătate a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Puneți jumătățile de pâine pe o tigaie de foi și coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute. Feliați fiecare jumătate din pâine în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Într-un castron mare, combinați ricotta, laptele, jumătate și jumătate și sare și piper, după gust. Folosind un bici, amestecați totul împreună până când este cremos și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Amestecați împreună uleiul de măsline, sarea și piperul și busuiocul. Aruncați roșiile în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Pentru a servi chifteaua 'sundae': puneți 3 chifteluțe și puțin sos în fiecare bol superficial, deasupra cu o parte din salata de roșii și ricotta bătută. Aranjați feliile de pâine pe părțile laterale ale chiftelelor pentru a semăna cu o despicare de banane și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(carton Bloc)(carton Bloc)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1banane coapte, tocatebanane coapte, tocate4marifrunze de busuioc, felii subțirifrunze de busuioc, felii subțiri1lingura. otet de vin rosupâine italiană lungă, înjumătățită pe lungimepâine italiană lungă, înjumătățită pe lungime1stickunt, înmuiatunt, înmuiat1kilogramenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare4creveți și cu veneUlei de Canola, pentru pan-prăjireUlei de Canola, pentru pan-prăjire3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate2capeteusturoi, top 1/4-inch feliatusturoi, top 1/4-inch feliat3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat8cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1halbăroșii cherry sau de struguri, înjumătățiteroșii cherry sau de struguri, înjumătățite9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată (15% grăsime)carne de vită măcinată (15% grăsime)6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați12 lingurițe de pudră de usturoijumătate și jumătatejumătate și jumătate12 lingurițe de pudră de usturoicondimente italiene uscatecondimente italiene uscate12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1ceapa, cubuleteceapa, cubulete1lingura. otet de vin rosuceapa, cubuleteceapa, cubulete2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras2Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu sau după gustfulgi de ardei roșu sau după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilricottaricotta1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat42 linguri butte topitpâine albăpâine albă12 lingurițe de pudră de usturoi1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista