Chiftelele străbunicii Turano
Chiftelele străbunicii Turano necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 37. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână frigarui de metal, pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Chiftelele străbunicii Turano, Faimoasa umplutură a bunicii, și Tortul cu Gumdrop al bunicii.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, ouăle, sarea, semințele de fenicul și piperul. Formați în bile de 37 (1 1/2 inch). Înghețați până la 1 lună. Când este gata de utilizare, lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute. Filetați chiftele la o distanță de 1/8 inch pe frigarui metalice. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când centrele nu mai sunt roz, ungând cu sos de grătar în ultimele 3 minute.
Serviți pe frigarui sau chifle.