Chiftele și tăiței de orez

Chiftele și tăiței de orez
Chiftele și tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 577 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, șalotă, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chiftele Asiatice cu taitei Picante de orez, Chiftele Asiatice cu ciuperci și tăiței de orez, și Chiftele Acidulate Peste Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați carne de vită și carne de porc; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Împărțiți amestecul de carne în 12 porții egale, modelând fiecare într-o bilă (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chiftele; gatiti 10 minute sau pana cand chiftelele sunt gata, rumenindu-se pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Gatiti fidea in apa clocotita 6 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Combinați apa caldă și următoarele 5 ingrediente (apă prin 4 căței de usturoi), amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Combinați busuiocul, coriandrul și menta. Împărțiți tăiței uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 3 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de sos; se presară cu aproximativ 2 lingurițe de amestec de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista