Chiftele și spaghete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele și spaghetele. Această rețetă servește 6. O porție conține 593 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, filet măcinat, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Spaghete cu chiftele, și Spaghete și chiftele.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Se amestecă ceapa; acoperiți și gătiți 10 minute. Descoperi; se amestecă și se reduce căldura la mediu. Gatiti 15 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent.
Adăugați 1/4 cană de apă, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 10 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
Puneți sosul marinara într-un cuptor olandez. Se aduce la foc mic la foc mic.
Combinați amestecul de ceapă, busuiocul și următoarele 6 ingrediente (prin ou) într-un castron mare.
Adăugați mușchi măcinat, carne de porc măcinată și pâine mărunțită; amestecați ușor pentru a combina. Formați amestecul de carne în bile de 18 (2 inci).
Așezați chiftelele în sos. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până când chiftelele sunt gata.
În timp ce chiftelele se fierb, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime; scurgere.
Serviți chiftele și sosul peste paste.
Presărați parmezan, dacă doriți.