Chiftele În Stil German

Chiftele În Stil German
Chiftelele în stil German ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 440 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, pâine, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Chiftele Germane, Chiftele Germane, și Chiftele germane și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți pâinea în bucăți mici și puneți-o într-un castron mic de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie aproximativ 5 minute. Strângeți apa din pâine; aruncați apa. Puneți pâinea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
3
Saut ceapa in unt pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
4
Combinați ceapa sotată, pâinea, carnea, ouăle, sarea, nucșoara, pătrunjelul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sosul Worcestershire într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
NucșoarăNucșoară
PâinePâine
CeapăCeapă
OuăOuă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă bine; se modelează în chiftele de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
6
Aduceți bulionul de vită la fiert într-un cuptor olandez mare; adăugați chiftele. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Îndepărtați chiftelele; pus deoparte. Rezervă tigaie lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați făina și apa, amestecând bine. Se amestecă amestecul de făină în lichidul rezervat pentru tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Întoarceți chiftelele la cuptorul olandez; gatiti la foc mic pana cand chiftelele se incalzesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Serviți chiftele și sosul peste tăiței fierți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
ChifteleChiftele
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista