Chiftele în sos de vită

Chiftele în sos de vită
Meatballs în carne de vită Gravy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 586 calorii, 31g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, ketchup, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), Chiftele în sos BBQ, și Chiftele și sos.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele de chiftele într-un castron folosind mâinile curate.Formați în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu-mare (folosiți o tigaie cu părțile înalte pentru a ține în sos și chiftele sau folosiți o cratiță) adăugați chiftelele în două loturi și rumeniți până când sunt aproape fierte, rotind frecvent pentru o rumenire uniformă (aproximativ 10 minute) scoateți pe o farfurie.Puteți scurge puțină grăsime din tigaie, dar lăsați în aproximativ 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie (aproximativ 3-4 minute) răzuind orice bucăți rumenite care s-au acumulat pe fundul tigaiei în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați în ciuperci gatiti amestecand pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Se adaugă făina și se amestecă timp de 1 minut.Adăugați încet bulionul de vită; aduceți la fierbere amestecând/șoptind constant până se omogenizează, cu bule și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați sos Worcestershire, ketchup și piper negru; aduceți înapoi la o agitare la foc mic (dacă utilizați adăugați pudra de bouillon de vită, începeți cu 3 linguri de ketchup pe care le puteți adăuga mai mult, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Bouillon De VităPudră De Bouillon De Vită
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
7
Adăugați chiftele fierte și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 20-25 de minute la foc mic, amestecând frecvent.Condimentează cu sare după gust dacă desired.At sfârșitul gătitului se amestecă în 1/4 cană smântână până se combină și se încălzește (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(tub Mare)(tub Mare)

Ingrediente

2(poate fi sau trece)pudră de bouillon de vită (opțional sau după gust)pudră de bouillon de vită (opțional sau după gust)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu (folosiți un bulion de vită de bună calitate)conserve de bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu (folosiți un bulion de vită de bună calitate)1pinchardei iute (opțional)ardei iute (opțional)2(poate fi sau trece)fulgi de pătrunjel uscatfulgi de pătrunjel uscat796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet uscatpesmet uscat1ou, ușor bătutou, ușor bătut5(iarnă)făină universală (puteți reduce la 4 linguri pentru un sos mai subțire)făină universală (puteți reduce la 4 linguri pentru un sos mai subțire)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi proaspăt tocatusturoi proaspăt tocat454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită măcinată (poate folosi jumătate din fiecare carne de vită și carne de porc măcinată)carne de vită măcinată (poate folosi jumătate din fiecare carne de vită și carne de porc măcinată)0(poate fi sau trece)piper negru proaspăt măcinat (sau după gust)piper negru proaspăt măcinat (sau după gust)1(poate fi sau trece)piper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat3(iarnă)ketchup (poate folosi mai mult)ketchup (poate folosi mai mult)796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2(iarnă)uleiulei1miciceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare (opțional și după gust)sare (opțional și după gust)2(poate fi sau trece)sare de condimentesare de condimente596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce227Nuci de orice fel (tocate)ciuperci cu buton alb (pot folosi mai multe dacă se dorește sau pot folosi una sau două cutii de 10 uncii ciuperci feliate bine scurse)ciuperci cu buton alb (pot folosi mai multe dacă se dorește sau pot folosi una sau două cutii de 10 uncii ciuperci feliate bine scurse)2(poate fi sau trece)Sos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista