Chiftele vegetariene dulci și acre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1291 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, busuioc, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Vegetarian dulce și acru Porcupine "chiftele", Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), și Cum să gătești: un fel de mâncare vegetariană dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânza Cheddar și brânza de vaci până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Brânză De Vaci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în 1/2 cană de ceapă, nuci pecan, busuioc, sare și salvie. Se amestecă firimiturile de pâine. Formați amestecul în bile de 2 inci și așezați-le într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Nuci Pecan
Busuioc
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Într-un alt castron, amestecați împreună uleiul vegetal, oțetul, gemul de caise, ketchup-ul, 1/4 cană de ceapă, oregano și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Ulei Vegetal
Gem De Caise
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
6
Coaceți neacoperit timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când chiftelele sunt ferme, iar sosul este gros și Bulbuc.