Chiftele Ușoare Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu brânză ușoară. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 3 și costă $3.1 pe portie. O porție conține 480 calorii, 51G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, semințe de fenicul, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele Ușoare Cu Brânză, Ziti la cuptor cu chiftele / ușor, brânzos și delicios, și Chiftele De Tigaie Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți pasta de roșii, vinul și oțetul într-un castron puțin adânc.
Amestecați carnea de vită măcinată, brânza, orezul, oregano, cimbru și semințele de fenicul într-un castron mare până când brânza și condimentele sunt distribuite uniform pe toată carnea de vită măcinată.
3 formați amestecul în bile, folosind aproximativ 1/3 cană pentru fiecare chiftelă destul de mare. Pe măsură ce chiftelele sunt făcute, rulați-le în amestecul de pastă de roșii, acoperindu-le ușor și uniform, apoi puneți-le în aragazul lent într-un singur strat.
4 odată ce toate chiftelele sunt făcute, acoperiți aragazul și gătiți la foc mic timp de 6 ore, sau până când chiftelele sunt ferme și fierte.
Ingrediente pentru un aragaz lent de 2 până la 3 1/2 litru: 2 linguri pastă de roșii condimentată italian2 linguri vin roșu corpolent, cum ar fi un California Zinfandel1 / 2 lingură oțet de vin roșu3 / 4 lire carne de vită măcinată slabă, de preferință 93% slabă 2 uncii (aproximativ 1/2 cană) brânză provolonă, mărunțită fin1 / 4 cană orez alb nefiert cu cereale lungi1 / 2
Ingrediente pentru un aragaz lent de 6 până la 8 litri:1/4 cană pastă de roșii condimentată italian1/4 cană vin roșu corpolent, cum ar fi un California Zinfandel1 lingură oțet de vin roșu2 kilograme carne de vită măcinată slabă, de preferință 93% slabă4 uncii (aproximativ 1 cană) brânză provolone, mărunțită fin1/2 cană orez alb nefiert cu bob lung1 1/4 linguriță oregano1 linguriță aragaz lent. De fapt, le-am conceput pentru a fi un fel de versiune de chifteluță a pâinii de carne. * Înlocuiți alte brânzeturi cu provolone-Asiago, elvețian sau chiar Pecorino-Romano uscat pentru un gust mai asertiv. De fapt, provolonul mărunțit ambalat ar putea fi bine să fie tocat pe o placă de tăiere pentru a obține firele mai mari în bucăți mici. Dacă doriți cu adevărat să mergeți ușor, încercați un amestec de brânză italiană mărunțită.
Serviți aceste chiftele peste paste-sau stivuiți-le plus orice bucăți de sos în cartofi copți! Comenzile rapide înlocuiesc o cantitate echivalentă de condimente italiene pentru oregano, cimbru și semințe de fenicul zdrobite. Utilizați un amestec cu numai ierburi în amestec, fără conservanți sau umpluturi chimice—și poate fără sare, având în vedere cât de mult este în brânză. KNOW-how ALL-AMERICAN pentru a forma chiftele, umeziți-vă mâinile ocazional pentru a împiedica carnea lipicioasă să se aglomereze pe degete. Cu toate acestea, nu treceți peste bord; de fapt, puteți adăuga suficientă umiditate naturală din mâini încât chiftelele să nu fie coerente.