Chiftele umplute cu brânză și spaghete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele și spaghetele umplute cu brânză. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesmet, brânză cu șnur de mozzarella, sos de paste cu roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Cu Chiftele Umplute, Chiftele umplute cu brânză și spaghete, și Deasupra Ole Smoky, toate acoperite cu brânză: spaghete și chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuburi de brânză într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă; sigilați punga și congelați cel puțin 1 oră.
Încălziți cuptorul la 191°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați firimiturile de pâine și 3 linguri de sos de paste. Se amestecă carnea de vită, ceapa, sarea, oregano și oul. Formați amestecul în bile de 18 (2 inci). Apăsați 1 cub de brânză în centrul fiecărei bile, sigilându-l în interior. Așezați ușor în tigaie.
Între timp, turnați sosul de paste rămas în cuptorul olandez de 5 litri. Capac; se încălzește la foc mic la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Amestecați ușor chiftelele; reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când chiftelele sunt bine fierte și nu mai sunt roz în centru.
Între timp, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet; păstrați cald.
Serviți chiftele și sosul peste spaghete.