Chiftele Umplute Cu Brânză Cu Aragaz Lent

Chiftele umplute cu brânză cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 706 calorii, 54g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet, spaghete, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele De Pui Cu Mere Umplute Cu Brânză {Aragaz Lent}, Slow Cooker brânză umplute cu carne de curcan cu Zoodles-mănâncă sănătos 2016, și Chiftele Umplute Cu Mozzarella Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați carne de vită, pesmet, parmezan, sare, busuioc, piper, sos Worcestershire, usturoi și ouă. Se modelează în chiftele de 14 până la 16 (2 inci). Apăsați 1 bilă mică de mozzarella în centrul fiecărei chiftele, sigilând-o în interior.
În tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti doar pana se rumeneste pe toate partile.
Se toarnă 1 borcan de sos de paste în aragaz lent de 3 până la 4 litri. Așezați cu grijă chiftelele rumenite peste sos.
Se toarnă al doilea borcan de sos de paste peste chiftele.
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
Când au mai rămas aproximativ 15 minute, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți chiftele și sosul peste spaghete fierte.