Chiftele Umplute Cu Brânză Cu Aragaz Lent

Chiftele Umplute Cu Brânză Cu Aragaz Lent
Chiftele umplute cu brânză cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 706 calorii, 54g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet, spaghete, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele De Pui Cu Mere Umplute Cu Brânză {Aragaz Lent}, Slow Cooker brânză umplute cu carne de curcan cu Zoodles-mănâncă sănătos 2016, și Chiftele Umplute Cu Mozzarella Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați carne de vită, pesmet, parmezan, sare, busuioc, piper, sos Worcestershire, usturoi și ouă. Se modelează în chiftele de 14 până la 16 (2 inci). Apăsați 1 bilă mică de mozzarella în centrul fiecărei chiftele, sigilând-o în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
În tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați chiftele; gatiti doar pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4
Se toarnă 1 borcan de sos de paste în aragaz lent de 3 până la 4 litri. Așezați cu grijă chiftelele rumenite peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se toarnă al doilea borcan de sos de paste peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
7
Când au mai rămas aproximativ 15 minute, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Serviți chiftele și sosul peste spaghete fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete FierteSpaghete Fierte
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista