Chiftele suedeze într-o pungă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 18 porții cu 185 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, muștar dijon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze.
Instrucțiuni
1
Hidratați firimiturile de pâine într-un vas de amestecare turnând apă (1/2 până la 3/4 cană) peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Pentru a găti en papillote (în cuptor, închis în folie), utilizați o pungă mare de cuptor cu folie sau faceți o pungă de cuptor dintr-o lungime de 3 picioare de folie grea, aducând cele 2 capete în centru, plierea părților laterale pentru a sigila și lăsând o deschidere în centru prin care să așezați sosul și chiftelele. Agitați făina în pungă pentru a acoperi interiorul și (din motive de siguranță) puneți-o într-o tigaie. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru a găti en papillote pe grătar, urmați aceeași procedură cu punga de folie și preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. (Metoda foliei este excelentă pentru gătit și curățare, dar deoarece lichidele din interior vor deveni foarte fierbinți, folosiți o tigaie pentru a susține greutatea pungii din motive de siguranță.)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
În castronul cu pesmet hidratat, adăugați carne de vită măcinată, ceapă, ou, sare, piper, nucșoară și ienibahar. Cu un mixer electric, bateți amestecul de carne până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare pentru a arde chiftelele. (În episod, am ars chiftelele într-o friteuză.) Formați amestecul de carne în chifteluțe mici și căutați-le în tigaie sau în friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți prosopul de hârtie pentru a se scurge scurt.
7
Adăugați unt, carne de vită, sherry, smântână și frunze de dafin în punga de folie (pe care ați plasat-o într-o tigaie de prăjire din motive de siguranță pentru a susține greutatea pungii "floppy").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Transferați chiftelele în punga cuptorului și sigilați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute sau grătați aproximativ 15 până la 20 de minute. Aveți grijă suplimentară în tratarea lichidelor fierbinți din punga de folie sau punga cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Se toarnă sosul din pungă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Scoateți frunza de dafin din sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Bateți muștarul Dijon și muștarul de miere și încălziți câteva minute pentru a se îngroșa și serviți cu chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Miere De Muștar
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita