Chiftele Suedeze Din Turcia-Mere
Turcia-mere chiftele suedeze ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 266 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, ou, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Chiftele Suedeze, Turcia Chiftele Suedeze, și Chiftele De Curcan Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți chiftelele: pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri fine.
Adăugați laptele și sosul Worcestershire și pulsul pentru a face o pastă; deoparte.
Încălziți untul și uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați mărul, usturoiul, scorțișoara, 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și gătiți până când mărul este fraged, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de pesmet și se gătește, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească complet.
Adăugați curcanul și oul în castron și bateți cu un mixer la un nivel scăzutviteza până când se combină bine, aproximativ 4 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit. Umeziți-vă mâinile și formați amestecul de carne în 36 de bile (aproximativ1 inch fiecare). Aranjați foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Între timp, faceți sosul: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făina și amestecați pentru a face o pastă netedă, aproximativ 3 minute. Treceți treptat în bulionul de pui, apoi adăugați sosul Worcestershire. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați chiftelele și fierbeți până când sunt ferme și fierte, aproximativ 10 minute.
Se servește peste piure de cartofi și se acoperă cu pătrunjel și/sau arpagic.
Fotografie de Christina Holmes