Chiftele suedeze ale lenei cu sos de Lingonberry
Chiftelele suedeze ale lenei cu sos de Lingonberry se ocupă 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână făină, pâine, gem de coacăze și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Chiftele suedeze cu sos de afine sau afine, Bile de fasole suedeze cu sos de lingonberry, și Mini chiftele suedeze cu sos de afine.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă.
Scoateți ceapa pe o farfurie și răciți-o. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea măcinată, gălbenușurile de ou, smântâna grea și ceapa.
Adăugați sare, piper și ienibahar. Strângeți excesul de lapte din pâine și adăugați-l în castron.
Se amestecă ușor cu mâinile sau lingura de lemn.
Cu un castron cu apă rece în picioare, formați chiftele de aproximativ 1 inch. Scufundați degetele în apă rece, din când în când, pentru a împiedica carnea să se lipească de mâini.
Topiți untul rămas în tigaia sote și odată ce spuma s-a potolit adăugați un strat de chiftele. Nu supraaglomerați tigaia. Agitați tigaia din când în când, pentru a menține chiftelele rotunde. Rumeniți toate chiftelele, în loturi, scoțându-le într-un vas mare sigur pentru cuptor atunci când sunt gătite.
Puneți vasul la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, având grijă să nu le gătiți prea mult.
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se readuce la foc.
Adăugați 2 linguri de unt și rotiți-l pentru a acoperi tigaia.
Presărați făina și amestecați cu o lingură de lemn sau bateți pentru a dizolva făina în grăsime.
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă pentru a slăbi bucățile de pe fundul tigaiei. Fierbeți, amestecând, până când lichidul este redus și amestecul începe să se îngroașe până la un sos. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Coborâți focul și amestecați smântâna și gemul de coacăze negre.
Adăugați chiftelele în sos. Se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă ușor și chiftelele se încălzesc, 15 până la 20 de minute.
Se presară pătrunjel tocat.
Pentru a servi, puneți câteva chiftele pe fiecare farfurie împreună cu o lingură de sos și serviți cu gemul de lingonberry pe lateral.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.