Chiftele spaniole cu scoici, chorizo și calmar

Chiftele spaniole cu scoici, chorizo și calmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați chiftele spaniole cu scoici, chorizo și calmar. O porție conține 717 calorii, 42G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sherry, șalotă, cârnați și ulei de măsline. Această rețetă este plăcută de 196 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este minunat. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Habas Con Chorizo (Chorizo Spaniol Cu Fasole), și Salată de calmar, năut și chorizo.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o caserolă grea, apoi înmuiați șalotele timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Adăugați ardeiul și usturoiul zdrobit și gătiți timp de 1 min până când ardeiul devine parfumat. Stropiți în sherry, apoi turnați întregul lot într-un castron cu pesmetul. Se condimentează și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați tocatul de porc și gălbenușul de ou în castron, apoi bateți bine. Formați în 18 chiftele mici. Ștergeți tigaia, puneți la foc mediu-mare, apoi adăugați uleiul. Prăjiți chiftelele timp de 5 minute, doar pentru a colora, apoi ridicați pe o farfurie, dar păstrați uleiul în tigaie. Sfârâie chorizo-ul cu usturoiul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați calmarul și prăjiți pentru a da puțină culoare. Acum introduceți vinul alb și aduceți la fierbere, răzuind fundul. Se amestecă roșiile pulpate, se aduce la fierbere, apoi se adaugă chiftelele și scoicile. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când cojile de scoică se deschid. Aruncați orice care rămâne închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
5
Se presară pătrunjelul tocat, se stropește cu Uleiul Extravirgin, apoi se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista