Chiftele spaniole cu scoici, chorizo și calmar

Chiftele spaniole cu scoici, chorizo și calmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați chiftele spaniole cu scoici, chorizo și calmar. O porție conține 717 calorii, 42G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sherry, șalotă, cârnați și ulei de măsline. Această rețetă este plăcută de 196 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este minunat. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Habas Con Chorizo (Chorizo Spaniol Cu Fasole), și Salată de calmar, năut și chorizo.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o caserolă grea, apoi înmuiați șalotele timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2
Adăugați ardeiul și usturoiul zdrobit și gătiți timp de 1 min până când ardeiul devine parfumat. Stropiți în sherry, apoi turnați întregul lot într-un castron cu pesmetul. Se condimentează și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați tocatul de porc și gălbenușul de ou în castron, apoi bateți bine. Formați în 18 chiftele mici. Ștergeți tigaia, puneți la foc mediu-mare, apoi adăugați uleiul. Prăjiți chiftelele timp de 5 minute, doar pentru a colora, apoi ridicați pe o farfurie, dar păstrați uleiul în tigaie. Sfârâie chorizo-ul cu usturoiul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați calmarul și prăjiți pentru a da puțină culoare. Acum introduceți vinul alb și aduceți la fierbere, răzuind fundul. Se amestecă roșiile pulpate, se aduce la fierbere, apoi se adaugă chiftelele și scoicile. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când cojile de scoică se deschid. Aruncați orice care rămâne închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
5
Se presară pătrunjelul tocat, se stropește cu Uleiul Extravirgin, apoi se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista