Chiftele Quinoa Rapide

Chiftele Quinoa Rapide
Această rețetă face 24 de porții cu 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă 20 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele Quinoa rapide ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați ouă, boia de ardei, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rapid și ușor asiatice chiftele, Quick N 'Easy Meatballs n' Gravy, și Chiftele Dulci Și Acre Rapide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Puneți quinoa și 1 cană de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere. Odată ce aveți o acțiune puternică cu bule, reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, 12 până la 15 minute. Verificați ocazional și amestecați pentru a vă asigura că nu arde quinoa în partea de jos a tigaiei. Scoateți cratița de pe foc, transferați quinoa într-un bol mediu de amestecare și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce quinoa se răcește, adăugați toate ingredientele rămase în castron. Folosind mâinile sau o lingură, amestecați până când toate ingredientele sunt distribuite uniform și bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Formați amestecul de carne în bile puțin mai mici decât o minge de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați-le în rânduri uniforme pe foaia de copt căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați foaia în cuptor și gătiți chiftelele până când sunt ușor rumenite și crocante deasupra, 12 până la 15 minute. Dacă aveți un termometru pentru carne, temperatura internă sigură pentru carnea de porc este de 165.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista