Chiftele Quinoa Rapide
Această rețetă face 24 de porții cu 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă 20 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele Quinoa rapide ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați ouă, boia de ardei, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rapid și ușor asiatice chiftele, Quick N 'Easy Meatballs n' Gravy, și Chiftele Dulci Și Acre Rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Puneți quinoa și 1 cană de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere. Odată ce aveți o acțiune puternică cu bule, reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, 12 până la 15 minute. Verificați ocazional și amestecați pentru a vă asigura că nu arde quinoa în partea de jos a tigaiei. Scoateți cratița de pe foc, transferați quinoa într-un bol mediu de amestecare și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute.
În timp ce quinoa se răcește, adăugați toate ingredientele rămase în castron. Folosind mâinile sau o lingură, amestecați până când toate ingredientele sunt distribuite uniform și bine combinate.
Formați amestecul de carne în bile puțin mai mici decât o minge de golf.
Așezați-le în rânduri uniforme pe foaia de copt căptușită.
Așezați foaia în cuptor și gătiți chiftelele până când sunt ușor rumenite și crocante deasupra, 12 până la 15 minute. Dacă aveți un termometru pentru carne, temperatura internă sigură pentru carnea de porc este de 165.