Chiftele picante cu sos
Chiftele picante cu sos durează aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amestec de supă de ceapă, busuioc, chimen măcinat și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Chiftele În Sos Picant De Roșii, Chiftele De Porc Cu Sos Picant, și Chiftele cu sos picant de roșii chipotle.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, crutoanele, ceapa, ardeiul verde, usturoiul praf, chimenul, oregano și piperul. Zdrobiți curcanul și cârnații peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile.
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Într-un castron mare, combinați amidonul de porumb, zahărul și bulionul până se omogenizează; amestecați roșiile, morcovii, pasta de roșii, amestecul de supă, usturoiul, busuiocul și fulgii de piper.
Se toarnă peste chiftele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când chiftelele sunt fierte.
Se servește imediat sau se răcește înainte de a fi introdus într-un recipient congelator. Acoperiți și congelați până la 3 luni.
Pentru a folosi chiftele congelate: dezghețați complet la frigider.
Așezați chiftelele într-o tigaie mare; acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până se încălzește.