Chiftele napolitane: Polpette alla Napolitana
Chiftele napolitane: Polpette alla Napolitana necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 628 calorii, 29G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pâine de o zi, ulei de măsline, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Polpette alla Napoletana, Polpette alla Fiorentina, și Ravioli Napolitane - - - Ravioli Toate ' Napolitana.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, înmuiați cuburile de pâine în lapte timp de un minut sau două. Folosind mâinile, rupeți pâinea în bucăți mici.
Într-un castron mare, combinați vițelul, carnea de porc, ouăle, pâinea și laptele, pătrunjelul și sarea și piperul.
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul la foc mediu până aproape de fumat.
Adăugați chiftelele și, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei, gătiți până se rumenesc adânc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Adăugați sosul de roșii și reduceți focul la foc mic. Gatiti toate chiftelele timp de 30 de minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească; salvați sosul pentru spaghete.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru, roșii și suc și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și piper.