Chiftele napolitane: Polpette alla Napolitana

Chiftele napolitane: Polpette alla Napolitana
Chiftele napolitane: Polpette alla Napolitana necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 628 calorii, 29G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pâine de o zi, ulei de măsline, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Polpette alla Napoletana, Polpette alla Fiorentina, și Ravioli Napolitane - - - Ravioli Toate ' Napolitana.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, înmuiați cuburile de pâine în lapte timp de un minut sau două. Folosind mâinile, rupeți pâinea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați vițelul, carnea de porc, ouăle, pâinea și laptele, pătrunjelul și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
Carne De PorcCarne De Porc
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul la foc mediu până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați chiftelele și, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei, gătiți până se rumenesc adânc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați sosul de roșii și reduceți focul la foc mic. Gatiti toate chiftelele timp de 30 de minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească; salvați sosul pentru spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
ChifteleChiftele
SpagheteSpaghete
SosSos
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați cimbru, roșii și suc și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cereale CaldeCereale Calde
TomateTomate
SucSuc
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista