Chiftele mexicane cu sos roșu de roșii Chile și Queso Fresco

Chiftele mexicane cu sos roșu de roșii Chile și Queso Fresco
Rețeta chiftele mexicane cu sos roșu de roșii Chile și Queso Fresco pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 614 calorii. Pentru 3,48 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, jalapeno, oregano mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Memele cu frescă Queso și sos de roșii carbonizate, Chile-salată de fructe condimentată cu Queso Fresco, și Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: mașină de tocat carne acționată manual
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci cu față înaltă la foc mare. Gatiti ceapa si jalapenos pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde, apoi amestecați pudra de chili și coriandrul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se toarnă 1 cană de apă și se gătește până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se amestecă chipotlele și roșiile și se fierbe, apoi se reduce la foc mic și se fierbe până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare, piper negru și miere, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Bateți crema, urmată de coriandru și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Pentru chiftelele mexicane: măcinați carnea cubată folosind o mașină de tocat carne acționată manual, potrivită cu un colorant mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
7
Combinați carnea măcinată cu usturoiul și oul într-un castron mare, apoi adăugați 1/4 cană de coriandru, brânză, pudră de chili din New Mexico, oregano Mexican, chimen și piper cayenne. Se amestecă ușor până se combină. Începeți să amestecați pesmetul, câte 1 lingură, până când amestecul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano MexicanOregano Mexican
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă puțină sare și piper negru și se formează carnea în bile de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Gatiti chiftelele, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă bulionul de pui și se gătește până când lichidul este în mare parte redus și chiftelele sunt doar fierte, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
11
Transferați într-un platou de servire și acoperiți cu sosul de roșii roșu Chile, queso fresco și frunze suplimentare de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Queso FrescoQueso Fresco
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista