Chiftele marocane de curcan cu cuscus de citrice
Chiftele de curcan marocan cu cuscus de citrice necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 473 de fani. Un amestec de ceapă, coriandru, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Chiftele Marocane Și Cuscus, Chiftele marocane de miel cu harissa și cuscus, și Curcan marocan cu cuscus de afine.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați foarte bine cu mâinile tocatul, condimentele, ceapa și coaja de portocală.
Rulați amestecul în aproximativ 20 de chiftele de mărimea unei nuci.
Puneți cuscusul într-un castron, turnați peste bulionul de pui fierbinte, acoperiți cu folie alimentară și lăsați să stea 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. adăugați chiftelele și prăjiți-le, întorcându-se des, timp de aproximativ 12 minute până se rumenesc peste tot și se fierb.
Pufați cuscusul cu o furculiță, amestecați portocala tocată, coriandrul și niște condimente. Îngrămădiți pe farfurii și serviți cu chiftelele.