Chiftele italiene în Caper-sos de roșii
Reteta chiftele italiene în sos de roșii Caper - ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine, capere nonpareil, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele italiene în Caper-sos de roșii, Chiftele în sos de Caper (Konigsberger Klopse), și Bucătărie distrusă chiftele germane cu sos de capere.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile. Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați roșiile curățate și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Adăugați caperele și oregano și fierbeți până când sosul se reduce la 1 1/4 căni, 5 minute. Se condimentează cu sare; păstrați cald.
Între timp, într-un castron mic, acoperiți pâinea cu laptele.
Lăsați să stea până când pâinea a absorbit laptele, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, combinați carnea de porc măcinată și carnea de vită.
Adăugați pâinea înmuiată în lapte, oul, măslinele, brânza, pătrunjelul și 1 linguriță de sare.
Se amestecă bine cu mâinile și se modelează amestecul în chiftele de 1 1/2 inch.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați chiftelele și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc peste tot și se fierbe, aproximativ 8 minute.
Scurgeți chiftelele și transferați-le într-un platou.
Se toarnă sosul de roșii fierbinte deasupra și se servește.